Aktualne informacije
o koronavirusu (SARS-COV-2)

Zadnje informacije

Najprej pomislimo na vse, ki jih je že prizadela pandemija korona virusa. Resnično cenimo izjemna prizadevanja zdravstva in drugih ključnih delavcev po vsem svetu, v sedanjih težkih okoliščinah.

Trenutno se osredotočamo na zaščito zdravja in dobrega počutja naših zaposlenih, kupcev, dobaviteljev in skupnosti, v kateri živimo, s tem, da podpremo ukrepe, ki jih je vlada predlagala za upočasnitev širjenja virusa in zaščito najbolj ranljivih v naši družbi, kot so starejši in osebe z drugimi zdravstvenimi težavami.

Prav tako se osredotočamo na varno dostavo izdelkov in storitev našim strankam, ter jim pomagamo pri prilagajanju hitro spreminjajočim se razmeram.

Telefon: 080 1037
E-Mail:
office@kaiserkraft.si

Dobava

Trenutno dobava naših artiklov poteka nemoteno – da pa vam lahko to omogočamo, smo ves čas v stiku z našo logistiko in dobavitelji. V primeru sprememb pri dobavi vaših naročil vas bomo pravočasno obvestili pisno ali po telefonu. Prosimo, da nam sporočite, če naročenega blaga iz kakršnikoli razlogov ne boste mogli prevzeti. Iz preventivnih ukrepov vam naša špedicija ne bo dobavljala blaga z vnosom na mesto uporabe. Ker prejemamo trenutno veliko povpraševanj po higienskih izdelkih za podjetja in pisarne, se trudimo z zagotavljanjem novih zalog in možnostjo dobave

Vse kar morate vedeti

"Vse za podjetje" je tudi naš moto v teh nemirnih časih. Pri nas boste našli prave izdelke za izvajanje higiene, varnosti in preventive. Poleg tega se lahko pri nas najboljše opremite z opremo za domačo pisarno. Tudi pri delu od doma je pomembno, da delo poteka učinkovito in ergonomsko, da ostanete zdravi in produktivni.

Preverite našo ponudbo

Označevanje in ograjevanje

Lažje ohranjanje razdalje: opremite se z izdelki za označevanje in pregradami. Z zaščito pred kašljem, kihanjem in pljuvanjem ter delilniki prostorov, lahko zagotovite še večjo varnost pred okužbami.

Izdelki za ustrezno higieno

Izdelke, ki vam omogočajo omejevanje širjenja virusov in bakterij, najdete v naši spletni trgovini programa higiena. Tako švicarska kot tudi avstrijska vlada priporočata uporabo košev za odpadke na pedala ali na senzor. Tudi čistilci zraka pripomorejo k preprečevanju širjenja virusov in bakterij.

Izdelki za delo od doma

Za ohranjanje zdravja je potrebno omejiti druženja in osebne stike. Veliko pisarn je zaradi tega zaprtih, zaposleni pa opravljajo svoje delo od doma. Zato je še toliko bolj pomembno, da je domača pisarno ustrezno opremljena z vsemi izdelki, ki omogočajo nemoten potek dela.